Over ons

FN Consultancy in het kort

Administratiekantoor FN Consultancy is groot genoeg om u op alle vlakken te bedienen maar klein genoeg om u en uw bedrijf persoonlijk te kennen. De kernwaarden van ons administratiekantoor: persoonlijk en laagdrempelig, betrokken, meer dan cijfers en helder..

Boekhouding met een persoonlijke, betrokken benadering

Ons administratiekantoor kenmerkt zich door de informele bedrijfscultuur en duidelijke werkwijze. U wilt succesvol ondernemen, wij helpen u daarbij. Ook wij streven naar succes voor uw onderneming. Daarom zijn we altijd betrokken en willen we weten wat er speelt binnen uw bedrijf. Wij geven gevraagd en ongevraagd advies, altijd eerlijk en oprecht. Daarnaast zijn wij uiteraard ook goed te bereiken. Omdat het prettig werkt en om snel te schakelen zorgen we voor één vaste aanspreekpunt binnen ons administratiekantoor.

Waarom FN Consultancy

 • Boekhouder die actief meedenkt
 • Persoonlijk advies op maat
 • Speciale begeleiding voor starters
 • Vast maandelijks abonnement
 • 7 dagen per week bereikbaar
 • innovatief, online en bij de tijd

Werkwijze FN Consultancy

 • 1. Bepaal zelf welke werkwijze bij u past
  Uw werkwijze is onze werkwijze, indien u gewend bent om de boekhouding traditioneel/fysiek aan te leveren of wilt u gebruik maken van onze gratis scantechniek, u bepaalt, beiden zijn voor ons evengoed!
  Qua verwerken van de boekhouding heeft u de keuze dat wij voor u de boekhouding verwerken of dat uzelf de boekhouding verwerkt.
 • 2. Wij boeken voor u
  Bij deze werkwijze kiest u ervoor dat wij jaarlijks, per kwartaal of maandelijks de boekhouding voor u verwerken op een snelle, betrouwbare en professionele wijze. Uiteraard kunt u bij deze werkwijze ervoor kiezen om snel inzicht te krijgen in uw financiën zodat u tijdig kunt (bij)sturen en u zich kun focussen op uw core business..
 • 3. Zelf boeken
  Bij deze werkwijze kiest u ervoor dat uzelf jaarlijks, per kwartaal of maandelijks de boekhouding verwerkt. Wij kunnen online met u meekijken en u vragen beantwoorden en u voorzien van tussentijdse cijfers en inzicht in uw financiële positie om samen daarmee terug en vooruit te kijken om zodoende grip te hebben op uw financiën..

Kernwaarden

Persoonlijk en laagdrempelig

FN Consultancy heeft voldoende kennis in huis om u op alle vlakken te bedienen. Daarbij is ons administratiekantoor klein genoeg om u en uw bedrijf persoonlijk te kennen. We hebben een informele bedrijfscultuur, korte communicatielijnen en we zorgen voor één aanspreekpunt voor al uw zaken. Zo kunt u snel schakelen en zo blijven wij goed op de hoogte van alle ontwikkelingen in en rondom uw bedrijf.

Betrokken

We worden graag betrokken bij de bedrijfsvoering van al onze klanten, groot of klein. Wat ons drijft is het samen streven naar een succesvolle onderneming. We hebben een actieve houding en geven gevraagd en ongevraagd advies. We bouwen geen luchtkastelen, onze adviezen zijn eerlijk en oprecht.

Meer dan cijfers

Naast het specialiseren in accountancy en belasting specialiseren wij ons ook in management en bedrijfsvoering. Dit met als doel dat uw bedrijf niet alleen nu, maar ook straks gezond blijft.

Helder

Financiële begrippen en termen zijn soms onduidelijk en niet altijd meteen te begrijpen. FN Consultancy adviseert en rapporteert in begrijpelijke taal, of nu een starter bent of ervaren ondernemer.